Omnibus Dom

Delavnica za trgovce & dobavitelje

Čas za osvežitev & nadgraditev znanja. Igra, vprašanja & odgovori, preizkušanje, sestavljanje, popravljanje, izboljševanje & pridobitev trajne moči - znanja.

Previous

Next

Trgovina postaja divja dirka.

Izostrite pogled na kupce, osredotočite dejavnosti & ujemite ritem
skupaj z Omnibusom

V 20 letih izkušenj s svetom trgovine – v različnih vlogah na strani velikega trgovca, dobavitelja, vodje upravljanja blagovnih skupin (UBS) in prodajnih kanalov, kot svetovalec in razvijalec trgovinskih formatov, vodja planogramerjev in kupec – sem naletel na hitre prevrate skoraj vsega, kar se je zdelo zajamčeno v včerajšnjem svetu trgovine.

Omnibus je odgovor na spremembe. Fleksibilna ekipa in paket produktov, ki pomaga trgovcem, proizvajalcem in distributerjem uspešno jadrati v morju sprememb.

Na voljo so nova orodja, digitalni svet se meša s fizičnim, trgovina je večkanalna, percepcija kupcev se spreminja pred našimi očmi itd. V tem svetu je pomembno ohraniti miren pogled in prepričljivo poiskati vrednost za kupce. Omnibus je tukaj, da vam pomaga pri tem.

Simon Hernaus – Na maloprodajni konferenci nastop na temo trendov v trgovini (2019)

[/spb_row]

DATA SCIENCE / PODATKOVNI UVIDI

Sinteza naših izkušenj, raziskav, dobrih praks zapakirana v edinstveno rešitev upravljanja s prodajnim prostorom, ki temelji na modelu vedenja kupcev v trgovini

DELAVNICE

Znanje je ustvarjalna sila in najbolj dragocena investicija – Vgradite naša izobraževanja in delavnice v vašo dodano vrednost.

SVETOVANJE & KNOW-HOW

Uporabni uvidi za nove pogone vaše poslovne vrednosti.

 

Insights

Želite uspešno trgovino z večjo prodajo
in manjšimi zalogami?
Reorganizirajte prodajni prostor s pomočjo vzvodov, ki temeljijo na vedenju kupcev in uvidih iz raziskav.